Mit navn er Christine Basson, jeg er uddannet Biopat/Naturopath ibm  og Zoneterapeut ved Institut for Biologisk Medicin. 

Jeg er desuden uddannet Life Mastery Master Coach ved LM Academy, og tilbyder coaching-sessioner enten alene eller som en del af et sundheds-forløb. Send mig gerne en besked for at høre mere.

Jeg tilbyder biopatiske konsutationer og behandlinger i både zoneterapi og øreakupunktur, som oftest fungerer rigtig godt sammen.
Derudover laver jeg også Japansk Lifting.

Jeg er fascineret af kroppens intelligens og dens måde at kommunikere med os på. 

Kroppen er den fineste og mest avancerede konstruktion med enestående helbredsmekanismer, hvis vi giver den de rigtige forudsætninger både fysisk, biokemisk og ikke mindst mentalt. 

Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation fra CBS og har boet en del år i Spanien med min familie, hvor jeg, udover at være mor til mine dejlige kærlighedsbørn, arbejdede både i min mands og egen virksomhed. 

Jeg levede i mange år et liv uden kontakt til min egen krops signaler. Det blev en autoimmun sygdom, der for alvor skulle få mine øjne op for denne verden. En rejse begyndte ud i både biokemiens verden, naturens ressourcer og ikke mindst den østlige tankegang og tilgang til sundhed. Samtidig har jeg også en dyb interesse i den natur-medicinske tradition fra Syd-Amerika, hvor jeg selv har rødder.

I min praksis forener jeg både vestlige og østlige traditioner, altid med udgangspunkt i den enkelte klients liv og livs-historie.

Min mission er at bringe mere vitalitet, livsglæde og balance ind i mine klienters liv. Jeg tror på at vi alle har nøglen til vores egen sundhed, ofte har vi bare brug for en kærlig sparringspartner i denne proces.

En behandling hos mig er altid nærværende og tager udgangspunkt i lige netop dine behov. 

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Kærlige hilsner

Christine Basson